Ny cable crossover

"Looks muscular, mean & agressive"

Denna bredaxlade, muskulösa fighter

Mer info
-Som ni alla har sett så har vi lanserat vår nya hemsida med hjälp av Waypoint (ett stort tack!) och detta innebär såklart att det är lite nytt att lära med ett nytt sätt att tänka med en ny hemsideleverantör.-Den nya sidan kommer att innehålla många nya funktioner för våra medlemmar.

-En ny del är under rubriken "träning" där det  kommer att läggas in länkar till alla muskelgrupper med både färdiga träningsprogram plus en youtube-länk till detta.-Skriv ut programmet hemma och när ni kommer till gymet så kan ni starta youtube-länken på storbildsteven och se hur rörelsen skall utföras , en sorts interaktiv träningsinstruktör kan man säga.-Använd detta!

-Det kommer såklart också att läggas in nyheter med jämna mellanrum och nyhetsreportage från våra svenska tävlingar som hållts under året,och givetvis länkar till dessa också.

-Eftersom vi är en öppen förening så lägger vi alltid ut det senaste årsmötet och styrelseprotokollet på hemsidan och där kan ni få den senaste infon om vad som hänt och vad som skall hända framöver.

-Återigen , välkomna till vår nya fina hemsida! // Robert Sörensen Ordförande