Ny cable crossover

"Looks muscular, mean & agressive"

Denna bredaxlade, muskulösa fighter

Mer info
På vårt senaste styrelsemöte beslutade vi följande:

En knäböjställning skall köpas in

En ny hiss skall köpas in

En ny kaffemaskin skall köpas in

 

-Vidare så kommer det att finnas lappar som ni kan hänga upp på söndriga maskiner , vajrar , kugghjul mm.....plus att ni anmäler det på hemsidan...-allt för att få en snabbare hantering och lagning av trasig utrustning.

-Dessutom så kommer kaffet framöver att vara gratis för medlemmarna då vi köper in en ny kaffemaskin...dock så kommer det inte att ligga framme oändliga lager av kaffebönor odyl...utan nu ser vi hur medlemmarna hanterar denna förmån.

-Det kommer att hängas upp nya jackor & byxor med CitygymKarlshamn logga och dessa kommer att kunna provas på plats och sedan blir det en beställningsvara...obs! mycket hög kvalitet.....priset ej klart men en priside kan vara 400 kr per plagg...vi får se. -Allt är till inköpspris.

-Tjuvträning kommer det att tas hårda tag mot. -Vi kommer att komma ner på kvällarna och köra slumpmässiga kontroller...om det visar sig att någon obehörig finns på plats så är det tack och adjö och en polisanmälan som gäller. -Det kommer att sättas upp anslag om detta.

-Dopingtester kommer att genomföras under våren....-meddelas endast på detta sätt.

 

-Nu hoppas vi på en fin träningsvår så vi alla kommer i form till badsäsongen!   // Robert Sörensen